Naoko Kurosawa:
Born and raised in Kobe. Studied at FIT, New York City, worked as a Fashion Merchandiser in Los Angeles for 7 years. After found out about our body is deeply influenced by what we eat, being interested in Macrobiotic and moved to Kushi Institute in Becket, MA to study more about Macrobiotic. After complete studying all 3 levels, worked as a macrobiotic chef at Kushi Institute where she experienced living completely Macrobiotic way. After 10 years living in USA, come back to Japan last month and ready to share the Macrobiotic Eco life and explore in Japan!
Teaching Macrobiotic classes at Kokusai Kitchen in English and Japanese in Kobe.
Born and raised in Kobe. Studied at FIT, New York City, worked as a Fashion Merchandiser in Los Angeles for 7 years. After found out about our body is deeply influenced by what we eat, being interested in Macrobiotic and moved to Kushi Institute in Becket, MA to study more about Macrobiotic. After complete studying all 3 levels, worked as a macrobiotic chef at Kushi Institute where she experienced living completely Macrobiotic way. After 10 years living in USA, come back to Japan last month and ready to share the Macrobiotic Eco life and explore in Japan!
Teaching Macrobiotic classes at Kokusai Kitchen in English and Japanese in Kobe.
黒沢ナオコ
神戸出身 ニュー ヨーク(Fashion Institute of Technology )でファッションマーチャンダイジングを学び卒業後、ニューヨークとロサンゼルスでファッションマーケティング/マーチャンダイジングの仕事を7年間す る。出張や多忙な海外生活で体調を崩した事から食と体の関わりに興味を持ち、アメリカでマクロビオティックに出会う。マサチューセッツ州ベケットにあるKushi Institute でマクロビオティックを学んだ後(レベル1〜3終了)、Kushi Institute のキッチンでマクロビオティックシェフの仕事をしながら、100%マクロビオティックの生活を経験する。10年間のアメリカ生 活を終えて日本に帰国。日本の再発見の意欲に湧く。神戸で英語と日本語でセミプライベートのマクロビオティック教室, Kokusai〜雑菜&国際〜 Kitchen を主催。食生活/ダイエットカウンセリング、地方で断食セミナー、ダイエット講座でマクロビオティックや都会でのナチュラルライフをテーマに講演などでも活躍中
神戸出身 ニュー ヨーク(Fashion Institute of Technology )でファッションマーチャンダイジングを学び卒業後、ニューヨークとロサンゼルスでファッションマーケティング/マーチャンダイジングの仕事を7年間す る。出張や多忙な海外生活で体調を崩した事から食と体の関わりに興味を持ち、アメリカでマクロビオティックに出会う。マサチューセッツ州ベケットにあるKushi Institute でマクロビオティックを学んだ後(レベル1〜3終了)、Kushi Institute のキッチンでマクロビオティックシェフの仕事をしながら、100%マクロビオティックの生活を経験する。10年間のアメリカ生 活を終えて日本に帰国。日本の再発見の意欲に湧く。神戸で英語と日本語でセミプライベートのマクロビオティック教室, Kokusai〜雑菜&国際〜 Kitchen を主催。食生活/ダイエットカウンセリング、地方で断食セミナー、ダイエット講座でマクロビオティックや都会でのナチュラルライフをテーマに講演などでも活躍中
Shinobu Miyazaki:
Traveled around Many Asian Countries. Studied in China and New Zealand. Worked in Singapore, then studied Macrobiotic at Kushi Institute in Becket, where she met Naoko. She complete level 1 & 2 at the Kushi Institute in MA, and the level 3 Kushi Insitute Japan in Yamanashi. Also practiced Yoga in India. After several years being outside of Japan, come back to Kokura and runs Natural Food Store, "Ninjin" (http://www.ninjin2001.com/) with her mother. She also teaches Yoga.
宮崎しのぶ
福岡出身 中国とニュージーランド留学後シンガポールで総合メディア会社に勤める傍らヨガに目覚め、インドへのヨガ修行も経験。シンガポール在住中は数々のアジアの国々を旅する。アメリカのKushi Institute で母を通じて知ったマクロビオティックを学び(レベル1、2を終了。日本のKushi Institute Japan でレベル3を終了。)小倉に戻り母と共に自然食品店 "にんじん" (http://www.ninjin2001.com/) を経営。その傍らマクロビオティクの指導、ヨガインストラクターとしても働く。
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