Dec.6-7
Would you like to visit traditional Shoyu making company in Shodoshima, Kagawa with Macrobiotic Instructors? (English/Chinese/Japanese)
The tour features:
- Visit traditional shoyu making company. (http://www.yama-hisa.co.jp/)
- Learn how to make quick and easy Shoyu pickles.
- Visit Olive Park (http://www.olive-pk.jp/)
- Learn basic Macrobiotic
- Exercise/meditation
- Meet new friends and more...
- Macrobiotic counseling session (shiatsu, health /diet advise) available
Please contact us for more information, reservations:
macrobioticecotour@gmail.com
call :080-6443-9562 (Shinobu)
Deadline for your reservation 11/30 (limited space available)
小豆島醤油作り見学ツアー
12月6、7日
マクロビオティックインストラクターがご案内する小豆島ツアーはいかがですか?
お一人からの参加も大歓迎。日本語はもちろん英語、中国語での対応も致します。
内容例:
- 醤油作り見学(ヤマヒサ醤油 http://www.yama-hisa.co.jp/)
- お醤油を使ったおつけもの作り体験。
- 小豆島オリーブ公園 (http://www.olive-pk.jp/)
- マクロビオティック基礎講座
- エクササイズ/瞑想 等など...
- マクロビオティック個人相談。(指圧/ボティワーク。健康ダイエット相談)
詳細、お問い合わせ、お申し込みは:
メール:macrobioticecotour@gmail.com
電話:080-6443-9562 (宮崎)
お申し込み期限:11/30 定員になり次第、閉め切らせていただきます。(少人数を予定しています。)
2 comments:
面白そう!マクロビオティクでない私も参加できますか?
もちろんです。どなたでも参加して頂けます。
Post a Comment